HASAN.

“Het pleintje werd mijn tweede thuis.”

Ik ben min of meer de Urban Cultuur ingerold. Van kleins af aan was ik samen met mijn vrienden elke dag tot laat in de avond te vinden op het pleintje in de buurt waar we voetbalden en basketbalden. Een groot gedeelte van mijn tienerjaren heb ik dan ook gespendeerd binnen de urban cultuur.

“DOOR HET ORGANISEREN VAN EVENEMENTEN EN TALENTONTWIKKELING KUNNEN WE HOPELIJK EEN STEENTJE BIJDRAGEN.”

Het pleintje werd mijn tweede thuis. Naarmate ik beter werd in freestyle voetbal kwam ik door middel van het geven van shows en workshops in grotere steden terecht waar de urban cultuur een grotere aanhang had.

Dit was ook het geval bij opdrachten in het buitenland, overal waar ik kwam was er wederzijds respect in de cultuur. Organisatorisch zat het ook beter in mekaar dan in mijn eigen dorp. Voor velen was het een lifestyle.

Mijn toekomstvisie met Urban Culture Lab is om een platform c.q. podium te vormen voor vele talenten die zich voordoen in de cultuur, maar zich niet kunnen ontplooien. In vele steden waar ik ben geweest stuitte ik iedere keer op dit probleem. Talent wat teniet gaat, erg zonde dus. Door het organiseren van evenementen en talentontwikkeling kunnen we hopelijk een steentje bijdragen hierin. In mijn eigen dorp was hier totaal geen sprake van en met de middelen van nu kan ik voor een verschil zorgen, dat doe ik graag.